N tietosuojakäytännöt

SalainenSeksiyhteys N tietosuojakäytännöt

Festivus Media BV ottaa yksityisyytesi tosissaan, kohtelee tietojasi huolella ja lupaa sinulle, että henkilökohtaista dataasi käytetään vain näiden tietosuojakäytäntöjen mukaan. Tietosuojakäytännöt määräävät kuinka Festivus Media BV käyttää ja suojelee kaikkia tietoja, jotka annat Festivus Media BV:lle verkkosivustollamme tai palveluissamme. Lyhyesti sanottuna käytämme henkilökohtaista dataasi, että voimme tarjota sinulle palveluitamme, ottaa sinuun yhteyttä, kertoa sinulle palveluistamme ja tehdä sinulle henkilökohtaisia tarjouksia. Jos sinulla on kysymyksiä henkilökohtaisen datasi käytöstä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse compliance@festivusmedia.com.

Mikä on SalainenSeksiyhteys?

Festivus Media BV tarjoaa palveluita foorumilla (”Foorumi”), jossa käyttäjä voi ottaa yhteyttä sekä kommunikoida muiden kanssa viestien välityksellä. Festivus Media BV: palvelut tarjoaa Festivus Media B.V. Festivus Media B.V. sijaitsee Bezuidenhoutseweg 161 (2594 AG) ‘s-Gravenhage ja on rekisteröity Chamber of Commerce -palveluun numerolla 60194235. Festivus Media B.V. on vastuussa siitä, kuinka sinun dataasi kerätään, käytetään ja säilytetään.

Data, jota käsittelemme

Tili ja viestit


Käyttääksesi foorumia sinun täytyy luoda käyttäjätili. Luodaksesi käyttäjätilin pyydämme sinua antamaan meille nimesi, sähköpostin ja salasanan. Nämä tiedot ovat pakollisia. Voit myös antaa meille muita lisätietoja, kuten profiilikuvan, puhelinnumeron, sijainnin, sukupuolen, iän, syntymäpäivän, ulkonäkösi, parisuhdetilasi ja seksuaalisen suuntautumisesi tai flirttimieltymyksesi. Lisätiedot tallennetaan käyttäjätilille ja voit joko päivittää tai poistaa tietoja milloin tahansa. Lisäksi nämä lisätiedot saattavat kuulua erityiskategoriaan henkilökohtaisen datan joukossa, jota käsittelemme vain sinun luvallasi. Voit milloin vain vetää meiltä pois lupasi laittamalla sähköpostia osoitteeseen compliance@festivusmedia.com. Huomaathan, että jos viestisi käyttäjille foorumilla sisältävät (erityistä) henkilökohtaista dataa, me käsittelemme datan pystyäksemme tarjoamaan sinulle tämän palvelun. .

Maksutiedot
Päästäksesi käsiksi koko Foorumiin, kuten viestien saamiseen ja lähettämiseen, sinun täytyy ostaa krediittiä. Tämän oston tekemiseksi käsittelemme maksutietosi, jotka sisältävät myös puhelinnumeron. Että voimme käsitellä maksutietosi sinut siirretään pankkisi, luottokorttisi tai muun maksupalvelun sivustolle. Maksun tekemisen jälkeen sinut siirretään takaisin Foorumille.

Yhteydenotto
Voit ottaa meihin yhteyttä lomakkeella Foorumilla. Tässä yhteydenottolomakkeessa pyydämme sinua kertomaan meille seuraavat tiedot: nimi, sähköposti ja viesti. Käytämme tietoja vastataksemme kysymykseesi, pyyntöösi tai valitukseesi.

Uutiskirje
Voit tilata uutiskirjeemme. Jos liityt uutiskirjeemme tilauslistalle, käytämme sähköpostiasi uutiskirjeiden lähettämiseen. Jos et enää halua saada uutiskirjeitä, voit käyttää tilauksen lopettamisvaihtoehtoa, joka löytyy jokaisesta uutiskirjeestä.

Henkilökohtaiset tarjoukset
Henkilökohtaisten tietojen keräämisen takia Festivus Media BV luo profiilin. Tämän profiilin pohjalta pyrimme suuntaamaan sinulle sopivia tarjouksia. Nämä tarjoukset lähetetään sähköpostitse.

Tätä varten käytämme:

  • Toiminnot, joita käytät

  • Selaustapasi sivustollamme

  • Määrä, jonka käytät krediitteihin

  • Flirttimieltymyksesi

  • Evästeiden avulla kerätty data

  • Henkilökohtaisen datasi käyttö perustuu antamaasi lupaan. Jos et halua enää meidän käyttävän tietojasi tähän tarkoitukseen, voit perua hyväksyntäsi laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen compliance@festivusmedia.com.

    Tilastollinen tutkimus
    Festivus Media BV toivoo tarjoavansa korkealaatuista palvelua. Tätä varten Festivus Media BV tarvitsee tilastollisia tietoja. Riippuen tilastollisen tutkimuksen tuloksista teemme säätöjä palveluihimme ja/tai Foorumiin. Festivus Media BV käyttää sinun henkilökohtaista dataasi tilastollisiin tutukimuksiin. Tutkimusten tulokset ovat aina koonteja. Tämä tarkoittaa, että dataa tutkimustuloksissa ei voida liittää takaisin sinuun.

    Automaattisesti luotu data
    Festivus Media BV vaatii tiettyjä tietoja, että Foorumi voi toimia mahdollisimman optimaalisesti (esimerkiksi näyttää sisältöä oikein sekä pitää Foorumin turvallisena). Siksi keräämme automaattisesti luotua dataa Foorumin käytöstäsi. Näitä tietoja ovat:

  • käyttämäsi laitteen tyyppi (esim. puhelin tai tabletti)

  • laitteesi IP-osoite (ja paikkatiedot)

  • laitteesi käyttöjärjestelmä

  • käyttämäsi selain

  • sivustot, joilla vierailet

  • käyttämäsi internet-palveluntarjoaja


  • Kolmansien osapuolien osallisuus
    Me emme jaa henkilökohtaista dataasi kolmansille osapuolille ilman sinun lupaasi, jos kyse ei ole seuraavista poikkeuksista:

  • Saatamme jakaa henkilökohtaista dataasi käsittelijöille (muun muassa meidän yrityksessämme sekä yhteistyökumppaneille, joiden työntekijät vastaavat viesteihisi), jotka käsittelevät henkilökohtaista dataasi Festivus Media BV:n vastuun alaisena. Festivus Media B.V. vakuuttaa, että nämä käsittelijät on sopimuksen mukaan sidottu käsitelemään dataa näiden tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Tekniset ja organisaatioon perustuvat tavat pitävät huolen henkilökohtaisen datasi suojaamisesta (muun muassa) tahatonta henkilökohtaisen datasi hukkaamista tai hävittämistä tai vahingoittamista vastaan.

  • Saatamme jakaa henkilökohtaista dataasi kolmansille osapuolille, jos olet hyväksynyt tiedonsiirron näille osapuolille henkilökohtaisen datasi käsittelyssä ja/tai jos tietoa ei voida jäljittää takaisin sinuun.

  • Saatamme jakaa henkilökohtaista dataasi kolmansille osapuolille, jos sitä meiltä vaaditaan lain ja/tai säädösten mukaan oikeusjutun seurauksena ja/tai jos uskomme sen olevan välttämätöntä meidän oikeuksiemme turvaamiseksi.
  • Mitä teemme sinun tiedoillasi?

    Käsittelemme henkilökohtaisen datasi seuraaviin tarkoituksiin ja seuraavin laillisin perustein:


    TarkoitusLailliset perusteet
    Käyttäjätili ja viestitEttä voimme tarjota sinulle Foorumin ja sen toiminnot sekä saattaa sinut kontaktiin mieltymyksiisi sopivien profiilien kanssa. Käsittely on välttämätöntä hyväksymäsi sopimuksen täytäntöön. Jos erityisiä henkilökohtaisia tietoja prosessoidaan, se perustuu sinun antamaasi lupaan.
    YhteydenottolomakeEttä voimme vastata kysymyksiisi ja / tai ottaa sinuun yhteyttä.Käsittely on välttämätöntä Festivus Media BV:n tavoitteleman laillisuuden kannalta, esim. tarjotaksemme sinulle (asiakas)palvelua.
    Uutiskirje Että voimme liittää sinut postituslistallemme ja lähettää sinulle päivityksiä palveluistamme. Käsittely on välttämätöntä Festivus Media BV:n tavoitteleman laillisuuden kannalta, että voimme esimerkiksi lähettää sinulle tilaamasi uutiskirjeen.
    Henkilökohtaiset tarjouksetEttä voimme lähettää sinulle henkilökohtaisia tarjouksia. Käsittely perustuu antamaasi lupaan.
    Tilastollinen tutkimusEttä voimme luoda tilastollista dataa a käyttää sinä anonyymisti tutkimuskäytössä. Käsittely on välttämätöntä Festivus Media BV:n tavoitteleman laillisuuden kannalta, esimerkiksi voidaksemme tarjota sinulle käyttäjäystävällisen verkkosivuston ja parantaaksemme palveluitamme.
    Automaattisesti luotu tietoEttä voimme turvata, säätää ja parantaa Foorumia. Käsittely on välttämätöntä Festivus Media BV:n tavoitteleman laillisuuden kannalta lähinnä tietosuojan ylläpitämiseksi.
    Kolmannen osapuolen käyttöEttä voimme tarjota tietoja sinusta kolmansille osapuolille ja/tai antaa kolmansille osapuolille pääsyn tietoihin sinusta, jos
    se on välttämätöntä palvelumme kannalta
    sinä olet antanut tähän luvan
    se on välttämätöntä lakien ja/tai säädösten mukaan, kun se on välttämätöntä oikeudenkäynnissä ja/tai meidän oikeuksiemme turvaamiseksi.
    jossa sinä olet mukana, toiminnan ylläpitämiseksi.
    Olet antanut luvan käsitellä henkilökohtaista dataasi tähän tarkoitukseen.
    Käsittely on välttämätöntä Festivus Media BV:n tavoitteleman laillisuuden kannalta.


    Turvallisuus

    Festivus Media BV on sitoutunut varmistamaan, että henkilökohtainen datasi on turvassa. Sallimattomat käsiksi pääsyt tai julkistamiset Festivus Media BV pyrkii estämään sopivilla teknisillä ja organisoinnin keinoilla, jotka suojaavat sinun henkilökohtaista dataasi hukkumiselta tai muilta laittomilta käsittelytavoilta. Lisäksi jos henkilökohtaista dataasi säilytetään EEA:n ulkopuolella, Festivus Media BV varmistaa, että säilytys on lakien mukainen ja turvallisuuden taso on taattu. Festivus Media BV on allekirjoittanut EU:n mallilausekkeet näiden osapuolien kanssa ja / tai dataa siirretään seuraten EU-US-yksityisyydensuojaa.

    Linkit muille sivustoille

    Foorumi sisältää hyperlinkkejä, jotka vievät sinut kolmansien osapuolien sivustoille tai sovelluksiin, kuten sosiaalisen median palveluihin. Festivus Media BV:llä ei ole auktoriteettia näissä kolmannen osapuolen palveluissa ja/tai sivustoilla. Näiden palveluiden ja/tai verkkosivustojen käytössä erilliset tietosuojakäytännöt saattavat olla vallassa. Tämä tietosuojakäytäntö on yksin omaa vastuussa henkilökohtaisen datasi keräämisestäsi Foorumilla. Festivus Media BV ei ole vastuussa tai velvollinen (käytöstä ja/tai sisällöstä) kolmansien osapuolien palveluista ja/tai verkkosivustoilla.

    Säilytyssäännöt

    Festivus Media BV säilyttää henkilökohtaisen datasi niin kauan kuin tarpeellista sen käsittelyyn näiden tietosuojakäytäntöjen mukaan.

    Henkilökohtaisten tietojesi kontrollointi

    Yksityisyyssäädösten alaisena sinulla on monia oikeuksia datan suhteen. Tämä luku Tietosuojakäytännöissä kertoo nämä oikeudet ja kuinka voit hyödyntää nämä oikeudet.

    Vastaaminen

    Festivus Media BV yrittää vastata pyyntöihisi mahdollisimman nopeasti, mutta neljän (4) viikon sisällä. Jos Festivus Media BV taritsee enemmän aikaa, Festivus Media BV informoi sinua tästä. Missään tapauksessa Festivus Media BV ei käytä sinulle vastaamiseen yli kahta kuukautta.Pyynnöt voidaan lähettää osoitteeseen compliance@festivusmedia.com. Käytäthän sähköpostia, jonka tunnemme sinulta, että tiedämme kuka olet. Että voimme varmistaa, että pyytämäsi tiedot ovat varmasti sinun, tarvitsemme todistuksen henkilöllisyydestäsi.

    Jos Festivus Media BV ei voi (kokonaan) varmistaa minkä henkilökohtaisen datan haluat, Festivus Media BV voi pyytää sinua tarkentamaan pyyntöäsi. On mahdollista, että Festivus Media BV hylkää pyyntösi, jos esimerkiksi pyyntö on mahdoton tai liiallinen tai koska Festivus Media BV (laillisesti) ei voi tai ei tarvitse seurata pyyntöäsi. Festivus Media BV ilmoittaa sinulle myös pyynnön hylkäämisestä. Festivus Media BV informoi sinua, että voit tilanteessa, jossa Festivus Media BV ei hyväksy pyyntöäsi, tehdä valituksen sopivalle datansuojaamiseen erikoistuneelle auktoriteetille

    Oikeus käsiksi pääsyyn

    Sinulla on oikeus lähettää pyyntö ja tietää käsitteleekö Festivus Media BV sinuun liittyvää henkilökohtaista dataa. Jos Festivus Media BV käsittelee dataasi, voit saada kopion kerätystä henkilökohtaisesta datastasi lain mukaisesti.

    Oikeus oikaisuun

    Sinulla on oikeus pyytää väärän henkilökohtaisen datan muuttamista. Jos mahdollista, sinulla on oikeus tarjota lisää henkilökohtaista dataa, että sinun datasi kokoelma on kokonainen.

    Oikeus tulla unohdetuksi

    Sinulla on oikeus (tiettyjen) henkilökohtaisten tietojen poistamiseen (lupa tulla unohdetuksi). Jos pyyntösi hyväksytään, Festivus Media BV poistaa kaiken asiaan liittyvän henkilökohtaisen datan.

    Oikeus hallinnan rajoittamiseen

    Sinulla on oikeus pyytää henkilökohtaisen datan hallinnan rajoittamista. Tämä tarkoittaa, että jos pyyntösi hyväksytään, Festivus Media BV ei enää käsittele henkilökohtaista dataasi rajoittamisen aikana.

    Oikeus vastustaa

    Sinulla on oikeus tietyissä tapauksissa vastustaa henkilökohtaisen datan käsittelyä. Esimerkiksi, Festivus Media BV käsittelee dataasi oikeudellisen kiinnostuksen pohjalta. Jos vastustat, Festivus Media BV punnitsee sinun tietoturvaasi Festivus Media BV -yrityksen etujen kanssa. Jos sinun yksityisyytesi on ensisijainen, Festivus Media BV ei enää käsittele henkilökohtaisia tietojasi.Jos sinun henkilökohtaista dataasi käytetään suoraan markkinointiin, voit aina vastustaa tätä käsittelyä. Tässä tilanteessa Festivus Media BV ei enää käsittele tietojasi tähän tarkoitukseen.

    Oikeus datansiirtoon

    Sinulla on oikeus pyytää datasi siirtoa. Jos pyyntö hyväksytään, Festivus Media BV muuttaa datan tarjolle sinulle järjestelyssä, yleisesti käytetyssä ja koneella luottavassa muodossa, jonka voit siirtää kolmansille osapuolille.

    Voidaanko tätä tietosuojakäytäntöä muuttaa?

    Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan muuttaa toisinaan. Muutoksista ilmoitetaan Foorumilla. Jos sisältöön tulee muutoksia, sinulle ilmoitetaan näistä muutoksista.

    Valitukset tai kysymykset?

    Jos sinulla on valituksia tai kysymyksiä liittyen tietosuojakäytäntöihin tai siihen, kuinka Festivus Media BV käsittelee henkilökohtaista dataasi, sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä compliance@festivusmedia.com. Jos sinä ja Festivus Media BV ette pysty selvittämään valitusta (tai valituksia) liittyen edellä mainittuun datan prosessointiin, sinulla on myös oikeus valittaa asiaan liittyville dataa suojaaville auktoriteeteille.

    Päivitetty: Lokakuu 2018