Sivuston SalainenSeksiyhteys kotisivu
Käyttäjänimi
Salasana

Ehdot ja edellytykset

Yleiset edellytyksetYleisesti


Tämän sivuston käytön ja vierailun aikana, sekä muiden tarjoammiemme palveluiden aikana, yleiset ehdot ja edellytykset pätevät.Artikkeli 1: Määritelmät


1.1
Festivus Media BV: Festivus Media BV, Bezuidenhoutseweg 161, 2594 AG, ’s-Gravenhage, Alankomaat, on sivuston ja palvelun omistaja sekä toimija. Tämänjälkeen siihen viitataan termillä ”Festivus Media BV”.
1.2
Hyperlinkki: linkkien päätarkoitus on esittää informaatiota ja tunnistaa käyttäjä ihmiseksi.
1.3
Internet-sivusto: Väline, jolla esitetään informaatiota Internetissä.
1.4
Käyttäjä: Henkilö, joka vierailee tällä Internet-sivustolla ja / tai käyttää Festivus Media BV:n tuottamia palveluja.
1.5
Profiili: Yksityisten ominaisuuksien ja asetusten yhteenveto, mikä on käyttäjän luoma ja jota käytetään tiedottamaan tietoa käyttäjästä toisille käyttäjille.
1.6
Sisältö: Internet-sivuston varsinainen sisältö. Tämä sisltää, mutta ei rajoitu, elokuvia, valokuvia, tekstejä ja profiileja.
1.7
Kirjautuminen: Datan digitaalinen varasto prosesseista tai tapahtumista joita on tapahtunut sivustolla.
1.8
Palvelu: Tarjottu tai luotu mobiili kommunikointi / SMS-palvelu, mikä sisältää sisältöä, jonka on tuottanut Festivus Media BV.

Artikkeli 2: Skaala ja ehtojen ja edellytysten luonne


2.1
Nämä käyttöehdot ovat voimassa Festivus Media BV:n ja käyttäjän välillä.
2.2
Nämä käyttöehdot ovat voimassa ja sovellettavissa tällä Internet-sivustolla.
2.3
Validiteettijärjestys: Nämä käyttöehdot ja lisäksi Euroopan lainsäädäntö. Tätä ei ole tähän mennessä käsitelty paikallisen lain kannalta.
2.4
Mikäli jokin osa näitä käyttöehtoja eivät ole päteviä tai ovat päteviä, se ei tarkoita, että muut tässä käyttöehdossa olevat pykälät eivät olisi voimassa. Ei voimassaoleva kohta muutetaan vastaamaan lähintä mahdollista säännöstä.

Artikkeli 3: Sisältö ja sivuston käyttö


3.1
Tämän sivuston päämäärä on antaa käyttäjien ottaa yhteyttä muihin käyttäjiin. Tämä sivusto on pohjana käyttäjien kanssakäymiselle, ja se muodostaa passiivisen yhteyden nettijulkaisujen ja profiilien levinneisyyden ja muun tiedon välille.
3.2
Tämän sivuston ja sen kautta tarjottujen palveluiden käyttäminen ovat saatavilla kenelle tahansa ihmiselle, joka on vähintään 18-vuotias. Jos et ole vielä saavuttanut 18 vuoden ikää, sinulla on rajoituksia sivun sisältöön ja/tai sen käyttäjiin tai sen tarjoamiin palveluihin. Rajoituksia voi myös tulla vastaan tietyillä maantieteellisillä alueilla, joissa sivusto tai sen palvelut ovat kiellettyjä. Tässä tapauksessa suosittelemme sinua lopettamaan sivuston käytön heti.
3.3
Käyttäjä voi saada profiilin, kun rekisteröityminen on valmis. Rekisteröintiprosessin aikana, käyttäjää rohkaistaan antamaan ajankohtaista sekä paikkaansa pitämää tietoa itsestään. Käyttäjä takaa, että kaikki tietoihin liittyvät muutokset tehdään sivustolle heti käyttäjän toimesta. Jos pakollista, päivitä yksityisyysasetuksesi sivustolla. Suorittamalla rekisteröinnin loppuun, käyttäjä antaa sivustolle/palvelulle lisenssin käyttää immateriaalioikeuksia sivustolle lähettämällään sisällöllä. Tämä lisenssi sisältää pääasiassa sivuston oikeuden jäljentämiseen, kopiointiin, modifikaatioihin, käännökseen, skannaukseen, julkiseen käyttöön kaupallisesti sekä ei kaupallisesti, alalisenssin sallimiseen tai sisällön siirtoon, jos se ei ole profiileihin liittyvää.
3.4
Käyttäjä ei saa kirjautua profiileihin kolmannen osapuolen puolesta ja /tai kolmas osapuoli ei saa tarjota omia profiilejaan käytettäväksi. Jos jostakin syystä käyttäjätiedot eivät olekaan enää kokonaisia tai tarkkoja, käyttäjän täytyy vaihtaa tieto, jotta se on ajankohtaista. Jos käyttäjä tekee valheellisen tai epätoden väitöksen heistä itsestään ja Festivus Media BV on julkaissut sen, Festivus Media BV voi poistaa väitöksen tai ottaa tilin pois käytöstä.
3.5
Käyttäjä on itse täysin vastuussa käyttäjänimensä sekä salasanansa salassapidosta. Vain käyttäjä itse on vastuussa tilinsä käytöstä kolmannen osapuolen toimesta, riippumatta siitä miten kolmas osapuoli on päässyt tiliin käsiksi. Kun tilin väärinkäyttö on tullut tietoon, käyttäjä on velvoitettu ilmoittamaan siitä Festivus Media BV:lle ilman viivästyksiä.
3.6
Festivus Media BV:aa ei voida ikinä pitää vastuussa tilin käytöstä, oli se sitten sopimatonta tai ei.
3.7
Sivustolle pääseminen luvattomalla tavalla on rikkomus. Väärinkäytön tapahtuessa Festivus Media BV tulee nostamaan syytteen heti.
3.8
Sisällön kopiointi muihin profiileihin liittyen, kahdentaminen tai muu samankaltainen käyttö ei ole sallittua. Palvelun käyttö on vain ja ainoastaan sinun henkilökohtaisiin ja yksityisiin tarkoituksiisi.
3.9
Sellaisen kommentin kirjoittaminen tai sisällön jakaminen, joka rikkoo toisia oikeuksia, ei ole sallittua. Lisäksi pilkkaavan, halventavan, säädyttömän, loukkaavan tai väkivaltaisen tai poliittisen, rasistisen sisällön, tai väkivaltaan yllyttävän sisällön julkaiseminen ei ole sallittua. Yleisesti ottaen sisällön, joka vastustaa sivuston tavoitteita tai törmää yhteen asiaankuuluvien lakien, sääntöjen tai yleisen säädyllisyyden kanssa, julkaiseminen on kiellettyä.
3.10
Sivuston käyttäminen laittomiin toimiin, rikollisiin toimiin ja/tai toimiin, jotka käyttävät millään tavalla tai käyttävät hyväksi tätä sivua tavoilla, jotka ovat ristiriidassa yleisesti sovittujen normien ja arvojen kanssa, ei ole sallittua. Tällä tarkoitamme sitä, muiden asioiden joukossa, seuraavat toimet: varkaus ja rikkomus liittyen muiden immateriaalioikeuksiin (mukaan lukien nämä, mutta ei rajoitettu näihin, tekijänoikeudet, tuotemerkit, immateriaalioikeudet Euroopan direktiivin 96/9 alla koskien laillista tietokantojen, patenttien ja mallien suojaa). Varkaus, laiton ja rikollinen salaisen tai luottamuksellisen tiedon julkaiseminen, laiton tai rikollinen tekstin ja / tai audio- ja videomateriaalin julkaiseminen, joskus rasistiset huomiot, (lapsi) pornografia, rikollisen tiedon välittäminen, loukkaava kielenkäyttö ja niin sanotut 'Sähköpostipommit', tietokoneen väärinkäyttö (hakkerointi) sivustolla, tuhotyöt automatisoiduissa ohjelmiston osissa tai ohjelman osien tekeminen toimimattomiksi tai niiden toimintojen häirintä tai muu samanlainen käytös, virusten levitys tai muu tarkoituksellinen kommunikaation tai tietovaraston vahingoittaminen, pääsyn hankkiminen luvattomasti järjestelmiin epäaitojen salausavaimien ja / tai varastettujen tunnuksien ja salasanojen avulla, väärä koodi ja väärä informaatio.
3.11
Kolmannen osapuolen henkilökohtaisia tietoja, jotka näet sivuston kautta, ei ole sallittua käyttää mihinkään tarkoitukseen. Mukaan lukien tämän tiedon siirtäminen tai tiedon lähettäminen muille osapuolille sähköpostin kautta. Sinä hyväksyt, ettet lähetä “Mainospostia”, “Roskapostia”, ketjuviestejä, `Mailings' or sähköpostien ‘Bulk Messaging’ käyttäjille tai edellisille käyttäjille.
3.12
Muiden julkaisujen tai kuvien julkaiseminen nettisivulla ei ole sallittua. Sivusto pidättää oikeudet kieltää, muokata tai poistaa kuvia, animaatioita tai muita kuvia.
3.13
Ei sallittua julkaista suorasti tai epäsuorasti yhteystietoja, kuten numeroita, osoitteita, sukunimiä, verkko-osoitteita, sähköpostiosoitteita tai muita henkilökohtaisia tietoja, jotka voidaan liittää profiiliin tai kuviin. Internet-sivusto pidättää oikeuden hylätä, muokata tai poistaa minkä tahansa profiilin.

Artikkeli 4: Vastuunalaisuus


4.1
Festivus Media BV tekee kaikkensa, jotta sivusto olisi saatavilla kellon ympäri ja kaikin keinoin huollettuna.
4.2
Käyttäjä ei voi pitää Festivus Media BV:tä vastuullisena mistään menetyksistä, jotka liittyvät kunnossapitoon, ongelmiin, välitykseen, muutoksiin tai rajoitteisiin toiminnoissa tai muihin asioihin, joilla voi olla vaikutusta sivuston saatavuuteen tai muihin Festivus Media BV:n palveluihin.
4.3
Jos uskot siihen, että työsi on kopioitu niin, että tekijänoikeuksien perustaa on loukattu, tai immateriaalioikeuksiasi on rikottu, ole hyvä ja ota suoraan meihin yhteyttä.
4.4
Festivus Media BV ei ole vastuussa profiileiden paikkansapitävyydestä, valmiudesta ja ajankohtaisuudesta. Sisältö täten heijastaa käyttäjän omaa mielipidettä. Jotkut profiilit, mainokset tai julkaisut voivat tähdätä viihteeseen. Fyysinen kontakti ei ole mahdollista kaikissa tapauksissa. Missään olosuhteissa emme tule olemaan vastuussa mistään epäsuorasta tai suorasta vahingosta, joka koituu sivustostamme. Kiellämme itseltämme kaiken vastuun lain sallimaan kattavuuteen asti riippumatta toiminnan tyylistä tai muiden käyttäjien laiminlyönnistä.
4.5
Festivus Media BV käyttää muiden tapojen lisäksi kolmannen osapuolen sivustoja, jotta – jos ei ilmaiseksi – käyttäjä voidaan suunnata uudestaan omalta sivultaan. Nämä kolmannet osapuolet ovat täysin vastuussa linkeistä, joita he sijoittavat sekä operaatiosta että markkinointistrategioista sivullasi.
4.6
Festivus Media BV toimii eri tapailumarkkinointijärjestelmien kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että profiilisi on saatavilla myös muilla sivustoilla. Tämä parantaa mahdollisuuksiasi onnistuneeseen kontaktiin.
4.7
Festivus Media BV ei ole vastuussa sijoitetuista markkinointiin liittyvistä tiedonannoista, jotka kolmas osapuoli tai Festivus Media BV:n markkinointikumppani on julkaissut sivulle. Festivus Media BV on täysin vastuussa varmistamisesta sekä kunnolla toimivan sivuston luomisesta.”

Artikkeli 5: Sisältö


5.1
Ulkoisten linkkien sisältö, joita sijoitetaan sivullemme, ei ole meidän valvontamme alaisena. Kyseessä oleva hankkija on vastuussa tästä. Tämän sivuston sisältöä laaditaan äärimmäisellä huolella. Festivus Media BV ei kuitenkaan ole vastuussa tarjottujen tietojen paikkansapitävyydestä, valmiudesta tai ajankohtaisuudesta. Artikkelit heijastavat kirjoittajan omaa mielipidettä. Ihmiset, profiilit, mainokset sekä julkaisut saattavat tähdätä viihdyttämiseen. Fyysinen kontakti ei ole aina mahdollista. Missään olosuhteissa emme ole vastuussa mistään suorasta tai epäsuorasta vahingosta, joka on tullut sivustomme käytöstä. Kiellämme itseltämme kaiken vastuun lain sallimaan kattavuuteen asti riippumatta toiminnan tyylistä tai muiden käyttäjien laiminlyönnistä.
5.2
Tämä sivusto on laadittu viihdetarkoituksiin. Se ei suoranaisesti tähtää fyysisiin tapaamisiin. Sitä voidaan käyttää ihmisten tapaamiseen, tutustumiseen sekä flirttailuun muiden viehättävien ihmisten kanssa tai simuloitujen kuluttajaprofiilien kanssa. Festivus Media BV nimenomaan pidättää oikeuden lähettää viestejä sivustolla itse tehdyistä profiileista. Nämä ovat fiktiivisiä profiileja ilman mahdollisuuksia fyysisiin tapaamisiin.
5.3
Festivus Media BV nimenomaan pidättää oikeuden kontrolloida keskusteluja sivustolla itse tehdyistä profiileista. Nämä ovat fiktiivisiä profiileja ilman mahdollisuuksia fyysisiin tapaamisiin.
5.4
Festivus Media BV ei ole vastuussa lakia rikkovista profiileista. Festivus Media BV:llä ei ole keinoja kontrolloida profiileja jatkuvasti. Kun käyttäjä rikkoo lakimääräisiä rajoja, Festivus Media BV:tä informoidaan suoraan. Festivus Media BV tulee sitten tekemään kaikkensa estääkseen tällaisten rikkomusten toistumista ja, jos pakollista, poistaa sopimattomat kannanotot sivustolta.
5.5
Festivus Media BV käyttää, muiden kolmansien osapuolien sivustojen joukossa – ilmaiseksi tai ei – välittääkseen ruuhkaa muillekin sivustoille. Kolmannen osapuolet, jotka ovat linkeistä vastuussa, ovat itse vastuullisia sivustojensa sisällöstä ja siitä, miten nämä kolmannet osapuolet johdattavat käyttäjiä linkkien kautta sivulleen.
5.6
Käyttäjä syöttää Festivus Media BV:lle lisenssin (luvan) käyttää immateriaalioikeuksiaan sisältöön, jonka on itse lähettänyt sivustolle. Tämä lisenssi sisältää Festivus Media BV:n tietyn oikeuden kahdennukseen, kopiointiin, muokkaukseen, käännökseen, skannaukseen, julkiseen käyttöön kaupallisesti sekä ei kaupallisesti, alalisenssin sallimiseen tai sisällön siirtoon vastaavien, saatavilla oleviin profiileihin (informaatio, kuvat, videot, kuvauksen, hakukriteerit, jne.).”

Artikkeli 6: Yksityisyys, henkilökohtainen kuvaus ja käytön tarkastelu


6.1
Festivus Media BV voi harjoittaa äärimmäistä huolenpito liittyen käyttäjien henkilökohtaisen tiedon turvassa pitoon tällä sivustolla. Lisätietoja varten, me opastamme sinut yksityisyyskäytäntöön tällä sivustolla.
6.2
Vierailun aikana sivustollemme ja / tai palveluidemme käyttöön, käyttäjän tiedot kirjataan. Tämä tieto on tarpeellista sivustomme kunnolliselle toiminnalle, optimoinnille /sivuston ja muiden Festivus Media BV:n palveluiden parantamiselle. Tätä tietoa voidaan käyttää vianetsintään ja / tai seuraamaan mahdollista käyttöehtojen vastaista toimintaa kulloinkin käytössä olevien ohjeistuksien perusteella tai muille asioille joita Festivus Media BV arvelee tarpeellisiksi.
6.3
Festivus Media BV voi harjoittaa äärimmäistä huolenpitoa tiedon suojelemiseksi eikä ikinä tule jakamaan tällaista tietoa kolmansien osapuolien kanssa.
6.4
Ehtojen ja edellytysten -ehtojen ylitys tai rikkominen teoilla, jotka loukkaavat lakia ja / tai petokset johtavat käyttäjän välittömään estämiseen ilman varoitusta ja jäsenyys tulee raukeamaan heti. Se aiheuttaa siihen hetkeen mennessä hankitun taseen menetyksen suoraan ja peruuttamattomasti. Kaikki kulut jotka liittyvät tämän väärinkäytöksen tai kavalluksen selvittämiseen tulevat käyttäjän maksettavaksi. Tämä antaa Festivus Media BV:lle oikeuden siirtää kärsitty vahinko ja siitä johtuvat laki ja muut kustannukset käyttäjälle kokonaisuudessaan.

Artikkeli 7: maksut


7.1
Asiakas voi päättää Sopimukset milloin vain puhelimella tai käyttämällä keinoja, jotka löytyvät sivustolta Festivus Media BV:n kontaktilomakkeesta. Ohjeet voi löytää sivustolta. Sopimuksen päättämisen tapauksessa, molemmat osapuolet ovat edelleen velvollisia suorittamaan aikaisemmin sovitut maksuvelvollisuudet loppuun.
7.2
Kuluttaja on velvollinen maksamaan osallisuutensa palveluiden käytöstä mobiiliverkko-operaattoreillaan. Tämä maksut on maksettava. Ne nousevat ALV:n ja muiden verojen mukaan laillisesti, ellei toisin ole sovittu.
7.3
Yhteystiedot ovat sitovia ja vaadittuja maksujen maksamista varten, ellei käyttäjä kykene todistamaan, että nämä yhteystiedot todetaan vääriksi.
7.4
Kaikki maksut ovat voimassaolevia ja sitovia siitä hetkestä lähtien kun sopimus on hyväksytty.
7.5
Asiakas antaa mobiiliverkko-operaattorilleen välityspalvelimen automaattista keräystä varten jo Festivus Media BV -palveluiden tehdystä työstä.
7.6
Huomautus: Ostetut krediitit ovat voimassaolevia maksimissaan 12 kuukautta.”

Artikkeli 8: heijastus


8.1
Lakisääteinen palautusaika pykälässä 7:46c para 1 BGB ei koske tätä palvelua.

Artikkeli 9: valituksen käsittely


9.1
Kaikki valitukset, jotka liittyvät tähän internet-sivustoon, sen laatuun tai muut valitukset käsitellään vakavasti Festivus Media BV:n toimesta.
9.2
Käyttäjää rohkaistaan tekemään valitus sähköpostitse Festivus Media BV:lle
9.3
Festivus Media BV on velvoitettu 10 päivän aikana ratkaisemaan ongelma. Festivus Media BV ottaa yhteyttä käyttäjään sähköpostitse.
9.4
Lähtökohtaisesti Festivus Media BV ei palauta asiakkaan varoja (ei palautuskäytäntöä).

Artikkeli 10: Käyttäjien konfliktit


10.1
Koska sivu ei ota osaa käyttäjien väliseen kommunikointiin, niin sitoudut irtisanomaan Festivus Media BV:n kaikesta ja kaikista vaatimuksista, väitöksistä, vastuusta tai vahinkojen korjausvelvollisuudesta jokaisessa mahdollisessa muodossa ja mallissa, tunnetussa tai ei, epäiltynä tai ei, liittyen tai ei-liittyen samantyylisiin tapauksiin.

Artikkeli 11: Immateriaalioikeudet


11.1
Kaikki immateriaalioikeudet sekä kaikki saman tyyppiset oikeudet tällä sivulla tarjottuihin palveluihin, tuotteisiin tai informaatioon ovat rajoittamattomasti Festivus Media BV:n tai sen lisensiaattien omaisuutta.
11.2
Mitään tämän sivun osaa ei tule uudelleenkäyttää ilman kirjallista lupaa Festivus Media BV:ltä. Kaikki immateriaalioikeudet teksteissä, kuvissa, äänissä ja ohjelmassa kuuluvat Festivus Media BV:lle tai sen lisensiaateille.
11.3
Jos käyttäjä lähettää tekstiä, kuvia, ääniä ja / tai ohjelmia Festivus Media BV:lle tai Sivustolle, niin kaikki immateriaalioikeudet materiaaliin siirtyvät Festivus Media BV:n omistukseen ja suojaavat Festivus Media BV:tä kaikilta kolmansien osapuolien esittämiltä vaatimuksilta tai väittämiltä. Festivus Media BV:llä on täten oikeus käyttää näitä materiaaleja kaupallisesti.
11.4
Mikäli Festivus Media BV:llä (oletettavasti) on vastakkaista materiaalia tai (oletettua) loukkaavia linkkejä sivullaan, niin nämä voidaan raportoida Festivus Media BV:lle, jolla on oikeus, mutta ei pakkoa, vaatia näiden linkkien sisältö poistettavaksi välittömästi.

Artikkeli 12: hinnat ja ehtojen ja edellytysten muutokset


12.1
Festivus Media BV pidättää oikeuden muuttaa julkaistuja ja saatavilla olevia hintoja sekä palveluja, ja muuttaa edellämainittuja kohteita halutessaan milloin tahansa ja täten muuttaa Yleisissä käyttöehdoissa mainittuja proviisioita. On käyttäjän vastuulla tarkistaa Käyttöehdot säännöllisesti. Mikäli käytät palvelua muutoksen jälkeen, niin sinun katsotaan hyväksyneen muutokset automaattisesti.
12.2
Festivus Media BV ei ole vastuussa missään muodossa minkäänlaisesta vahingosta tai haittavaikutuksista, jotka johtuvat käyttöehtojen tai palvelun muutoksista.