FAQ


Onko SalainenSeksiyhteys sopiva juuri minulle?

Haluaisitko laajentaa sosiaalisia ympyröitäsi ja etsitkö haastetta ja jännitystä? Siinä tapauksessa SalainenSeksiyhteys on takuulla juuri sinulle. Täällä voit nauttia flirttailusta mukavien miesten ja naisten kanssa täysin ilman velvoitteita ja päättää yhdessä miten haluatte edetä. Epäilyitä? Rekisteröityminen on täysin ilmaista ja antaa sinulle 1 ilmaisia krediittejä, jotta voit kokeilla sivustoa. Jos päätät, ettet halua jatkaa sivuston käyttöä, voit vain yksinkertaisesti poistaa profiilisi. Sinulla ei ole mitään menetettävää!

Tullaanko yksityisyyttäni suojaamaan?

Kaikki tieto, jonka annat meillä on suojattu. Tämä tarkoittaa sitä, että kukaan ei voi väärinkäyttää antamaasi tietoa. Emme käytä tietojasi mainostamistarkoituksiin, emmekä välitä sitä eteenpäin kolmannelle osapuolelle. Vain SalainenSeksiyhteys voi päästä tietoihisi käsiksi ja vain toiminnallisista syistä, kuten sivuston SalainenSeksiyhteys palvelut. SalainenSeksiyhteys pysyy tiukkana yksityisyyden ja salassapitovelvollisuuden kanssa.

Mitä krediitit ovat?

Krediitit mahdollistavat viestien lähettämisen, 1 krediitti vastaa 1 viestiä tai 1 flirttiä. Voit ostaa tukun krediittejä pankkikortilla. Voit valita alle listatuista krediittipaketeista.

Numero Kuvaus Hinta Per krediitti
1 1 credit € 1.50 € 1.50
10 10 credits € 16.00 € 1.60
25 25 credits € 35.00 € 1.40
50 50 credits € 60.00 € 1.20
100 100 credits € 110.00 € 1.10
300 300 credits € 300.00 € 1.00

Mikä on hakuprofiili?

Etsiessäsi profiileja, voit määrittää nais- tai miestyypin, jota haet. Esimerkiksi, mistä hänen tulisi olla ja onko sinulla mieltymystä tietyn ikäisiin ihmisiin? Tämän tiedon pohjalta saat osumia. Etsimme joka päivä uusia osumia, joten saat uusia viestejä säännöllisesti. Haluaisitko saada lisää osumia? Jos kyllä, varmista ettet tee liian tiukkaa rajausta etsiessäsi profiileja, esimerkiksi voit estää tämän avartamalla ikähaarukkaa tai valitsemalla lisää maakuntia. Tämä voi tarkoittaa sitä, että saat enemmän osumia kuin aikaisemmilla kriteereillä pari päivää sitten.

Miksi profiilikuvani ei ole vielä näkyvissä?

Me tarkistamme kaikki kuvasi manuaalisesti, jotta voimme varmistaa niiden autenttisuuden. Kuvan pitää täytää seuraavat kriteerit ja jos kuvasi hylätään, tulet saamaan siitä ilmoituksen sähköpostiisi.

  • Kuva ei saa kuvata mitään väkivaltaa, laittomuuksia tai syrjintään liittyvää.
  • Kuvassa ei saa olla ihmisiä, jotka ovat alle 18-vuotiaita.
  • Kuva ei saa olla suojattu tekijänoikeudella.

Miksi profiilitekstini ei ole vielä näkyvissä?

Tarkistamme kaikki tekstit manuaalisesti, jotta voimme varmistaa kirjoitusten autenttisuuden. Profiilitekstin pitää täyttää seuraavat kriteerit ja jos tekstisi hylätään, tulet saamaan siitä ilmoituksen sähköpostiisi.

  • Tekstissä ei saa olla mitään yhteystietoja kuten sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa.
  • Tekstissä ei saa olla url-osoitetta.
  • Tekstissä ei saa olla mitään väkivaltaan, laittomuuksiin tai syrjintään liittyvää kirjoitusta.
  • Teksti ei saa kuvata alle 18-vuotiasta ihmistä.

Miksi vastaanotan vain rajoitetun määrän osumia?

Voit etsiä profiileja itseksesi kriteerisi täyttävien osumien lisäksi. Jos saat osuman jonkun käyttäjän kanssa, tämä tulee myös näkemään sinun profiilisi osumana. Tässä tapauksessa ensimmäinen askel on jo otettu!

Joka päivä, meidän kehittynyt järjestelmämme etsii uusia sopivia osumia. Tämä tarkoittaa sitä, että löydät uusia osumia säännöllisesti. Jotta voimme pitää kaiken järjestelmällisenä miehille, kuin myös naisille, me emme jaa kaikkia osumia samalla aikaan, vaan teemme sen kerroksittain. Varmista siis, ettet ohita mitään vaan tarkistat osumasi aina silloin tällöin.

Miksi en voi tarkastella kaikkia viestejäni?

Viestit, jotka ovat vanhempia kuin kuusi kuukautta, ovat arkistoitu eivätkä ne ole enää näkyvissä.

Miten poistan profiilini?

Palvelun sivulta voit löytää vaihtoehdon poistaaksesi profiilisi. Profiilisi poistetaan samantien ja saat siitä varmistuksen sähköpostiisi. Ole hyvä ja harkitse kuitenkin sitä, että profiilin poistaminen on lopullista: osumat, viestit ja krediitit menetetään.

Miten raportoin valeprofiilistä?

Huolimatta tiukasta kontrollistamme, joskus jokunen valeprofiili on sivustolla aktiivinen. Tässä tapauksessa, ole hyvä ja täytä kontakti lomake. Me teemme jotain asialle heti. Ole aina varovainen valeprofiileilta tulevien tekstiviestien ja soittopyyntöjen varalta.

Miten voin asettaa sähköpostit sivustolta SalainenSeksiyhteys päälle tai pois päältä?

Näitä asetuksia, uusista osumista ja viesteistä, voit muuttaa. Halutessasi voit vastaanottaa viestin uusista osumistasi päivittäin tai viikoittain, ja / tai uusi viestejä, voit vaihtaa sen täältä. On myös mahdollista ottaa sähköpostipalvelu pois päältä.

Kysymykseni ei ole listattu tänne

Täytä kontakti lomake